Lagi testimonial Shaklee Collagen Powder (SCP)

Siapa yang dah pernah gunakan Shaklee Collagen Powder (SCP) pasti teruja dengan hasilnya…Ada pengguna yang dah cuba Shaklee Collagen Powder dan menunjukkan kesan positif seawal 7 hari..

Alhamdulillah..semuanya dengan izin Allah s.w.t ^___^
selepas konsisten ambik Collagen Powder Shaklee selama 7 hari, kulit sy yg hodoh tu dah licin….. cuma kesan parut still ada laahh… yelaaa kan, Shaklee sendiri pun dah inform awal2, utk dapatkan kesan yg terbaik, kena amalkan Collagen Powder selama 8 minggu….

tapi kalo dah 7 hari guna, resultnya sangat2 hebat, apatah lagi 8 minggu.. mesti kulit lagi cantik & gebussssssss gitewwww……

Baca cerita lanjut Pn.Masyitah di blog beliau.

Kalau yang rajin buat masker SCP ni..effectnya anda boleh rasa kesan yang sangat cepat..Kulit jadi lebih lembut dan moist.

Apapun..Shaklee RSS Collagen ni memang terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. It’s proven with clinical studies okey..Selepas penggunaan 8 minggu, keputusan menunjukkan kulit lebih baik secara menyeluruh.

  • Meningkatkan Kelembapan Kulit ~ 90%
  • Mengurangkan Kekasaran dan Kekeringan ~ 75%
  • Meningkat dalam Penampilan Keseluruhan ~ 71%
  • Meningkatkan Kelembutan dan Kelicinan ~ 69%
  • Meningkatkan Pemakaian Kekal Mekap ~ 60%
  • Meningkatkan Keanjalan, Ketegangan dan Elastisiti ~ 55%
  • Meningkatkan Ketebalan Rambut ~ 54%
  • Meningkatkan Keserian, Tona dan Warna Kulit ~ 50%
  • Mengurangkan Garis-garis Halus dan Kedut-Kedutan ~ 18%

Info lanjut anda boleh lihat di sini yer >> Shaklee Collagen Powder.

Kenapa effect yang dapat dirasai bagi mereka yang consume Shaklee Collagen Powder ni sangat cepat?? Ini adalah kerana jisim molekulnya yang sangat ringan iaitu 1000 dalton dan kandungan Lactobacillus acidophilus yang membantu penyerapan KOLAGEN dalam tubuh serta merta. 

Rata-rata pengguna SCP termasuk la saya kan sangat teruja dengan effect yang dapat dirasakan antara 7 hari hingga 14 hari

  1. Kulit lebih licin dan lembut.
  2. Kecerahan kulit lebih terserlah
  3. Ade perubahan positif pada kulit-kulit sensitif dan kasar, lembut dan lebih cerah.
  4. Complexion kulit lebih rata dan lebih glowing

Meh kita tengok testimonial bergambar lak..Credit untuk Aula for this great testimonial 😉

Kesan Pengambilan Shaklee Collagen Powder selepas 2 minggu

Selepas pengambilan Shaklee Collagen Powder selama 7 hari

Lagi testimonial anda boleh KLIK DI SINI.

Macam mana?? Bagi yang nak cuba..boleh order sahaja dengan klik link di bawah. Pembayaran melalui kad debit atau kad kredit sahaja.

OrderNow

Jika anda ingin membuat pembayaran melalui cash/bank transfer, sila hubungi saya di 013 939 5771 (wassap/sms) atau email jek tgmuzlina@gmail.com. Sebarang info dan updates saya akan kongsikan di facebook fanpage saya http://www.facebook.com/Mama2R ….Jangan lupa klik ‘LIKE’ untuk follow yer..

One thought on “Lagi testimonial Shaklee Collagen Powder (SCP)

  1. Pingback: 7 Ramuan Istimewa yang ada dalam Shaklee Collagen Powder | Mama2R ~ All About Breastfeeding | Health | Beauty | Vitamins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge