[Testimonial Collagen Powder] Sun spots pudar selepas 3 hari!!!

Hanya selepas 3 hari makan Shaklee Collagen Powder, 3 sun spots mula pudar!!! 

Hinggakan pelanggan saya ni tak percaya! 😉 Pada awalnya, beliau cuba sekotak je dulu..Then, terus decide untuk grab promo yang BELI 6 PERCUMA 1! Of course..sangatlah berbaloi2..sebab jimat dua ratus lebih tu!!! Sapa yang taknak kan? Korang lihat sendiri komen beliau mengenai collagen Shaklee ni.

pori mengecil

Kesimpulannya, memang tak menyesallah kalau korang cuba Shaklee Collagen Powder ni. Harga biasa sekotak RM298..tapi biasanya saya selalu galakkan sesiapa yang nak beli collagen ni walaupun sekotak, terus jadi ahli sebab yuran ahli RM65 je..dan korang terus on da spot bleh dapat harga ahli yang sememangnya dapat diskaun 20%! Banyak dah boleh jimat tu..korang kira lah sendiri ye. Kata nak jadi pengguna yang bijak kan? 😉

Oh ya..untuk pengetahuan korang, 1 sachet collagen ni boleh buat masker 4-5 kali tau..hasilnya?? Memang BESSSTT SANGAT!!! Kulit rasa halus je..lembut sangat tau. Korang boleh baca maklumat lanjut mengenai Collagen kat  sini ye >> Shaklee Collagen Powder

So, macam mana nak order? Korang boleh klik je gambar kat bawah ni dan order sendiri. Tapi, kalau nak jadi ahli, meh la contact saya! SMS atau pun Whatsapp je kat 0139395771. Once dah register jadi ahli, boleh terus beli dengan harga ahli. Mana satu pilihan korang? 🙂

  OrderNow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge