[Testimonial Collagen Powder] Wajah kelihatan lebih muda hanya selepas 1 kotak kolagen

Bila cerita tentang kolagen..banyak sangat dijual kat pasaran. Macam-macam jenis kolagen yang ada. Tapi, betul ke kolagen yang dijual tu benar-benar berkesan? Berapa banyak kandungan kolagen yang ada dalam sesuatu produk? Dengan Shaklee Collagen Powder, anda tak perlu risau sebab Shaklee sentiasa keluarkan produk yang terbaik! Anda boleh baca sendiri KEISTIMEWAAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER yang pastinya membuatkan si pengamalnya sangat berpuas hati dengan hasilnya.

Kali ni saya nak share gambar seorang pengguna kolagen Shaklee ni. Cuba korang lihat perbezaan gambar sebelum dan selepas ambil kolagen ni. Nampak ketara sangat kan? Kulit nampak kemerahan dan makin berseri-seri dan makin tegang. Ini baru kesan selepas minum 15 sachet kolagen! Kalau dah 3 kotak..confirm hasilnya lagi mantop!  Oh ya, dalam 1 kotak kolagen ada 15 sachet tau.

kesan collagen

Apa yang specialnya lagi tentang kolagen Shaklee ni, 1 sachet tu bleh buat minum atau pun buat masker. Tips paling mudah kalau nak dapat hasil yang cepat..korang amik 1 sachet then minum 80%..lagi balance 20% tu korang buat masker. Kalau rajin buat tiap-tiap hari..insya Allah..korang akan nampak bezanya 🙂 Sebenarnya banyak lagi tau khasiat kolagen ni kalau diamalkan, bukan stakat cantik je tapi untuk kesihatan sendi..sebab tu ada yang makcik pakcik yang minum kolagen ni..mereka kata dah tak sakit nak bergerak. 🙂

Berapa harga sekotak kolagen?

Kalau harga biasa, RM298 sekotak. Tapi sempena promosi ni, korang boleh dapat percuma sekotak kalau beli 6 kotak. Haa..pakat-pakatlah dengan kawan-kawan tu cuba sekotak sorang dulu 🙂 Oh ya…satu lagi, korang boleh jadi ahli Shaklee secara percuma tau kalau beli 3 kotak collagen powder ni. Of course lah sah-sah dapat beli dengan harga ahli 🙂 Banyak jimat tu!

So, kalau berminat nak jadi ahli dan nak order, boleh terus hubungi saya di 0139395771 melalui SMS/Whatsapp..

OrderNow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge