Cara Mudah Hilangkan Ruam Susu di Muka Bayi

Minggu lepas, ada seorang ibu menghubungi saya. Katanya, anak beliau kena ruam susu di muka dan juga leher. Bila diselidik, rupanya anak beliau naik ruam disebabkan susu yang diminum. Menurut beliau, bayinya yang baru berusia sebulan setengah alah kepada susu lembu dan susu berasaskan soya. Disebabkan masalah alergi tu, beliau tukar kepada susu kambing…tapi ruam masih tak berkurangan. Kesian dekat baby sebab ruam di seluruh kawasan muka dan leher, mesti tak selesa tu.

hilangkan ruam susu di muka bayi

Untuk mengurangkan kerisauan ibu tersebut, saya sarankan beliau cuba ikhtiar dengan Krim Herbal Blend. Lagi pun, krim herbal blend ni bukan ubat, bebas paraben dan ianya dibuat daripada ekstrak tumbuhan semulajadi. Insya Allah tiada apa yang perlu dirisaukan. Beliau bersetuju dengan saranan saya untuk menghilangkan ruam rusu di muka dan leher anaknya dengan krim Herbal Blend. Selepas 4 hari, saya menghubungi kembali ibu tersebut untuk mengetahui keadaan anak beliau…Alhamdulillah, ruam di muka anaknya dah makin berkurangan. Gambar di bawah adalah perbualan saya dengan ibu tersebut.

cara mudah hilangkan ruam susu

Memang ramai ibu yang mengalami masalah yang sama telah menghubungi saya untuk mendapatkan Krim Herbal Blend ni. Majoritinya sebab bayi mereka mengalami masalah ruam susu dan ada juga yang ruam panas. Ada juga yang beritahu kulit anak mereka menggelupas dan luka akibat kesan digaru. Alhamdulillah, krim yang sangat mendinginkan ni dapat membantu masalah mereka. Apa lagi yang dapat menggembirakan si ibu bila kulit bayi masing-masing dah pun sihat dan bebas dari masalah kulit. Anda boleh lihat testimoni lain bagi ibu yang telah menggunakan Krim Herbal Blend ni untuk anak-anak mereka. Jika si comel anda juga mengalami masalah yang sama dan anda mahu cuba pula ikhtiar dengan Krim Herbal Blend ni, jangan segan untuk hubungi saya. Insya Allah, saya sedia membantu. 🙂 

Muzlina 
SMS |Whatsapp 013 939 5771
Mama2R’s Vitamin Shoppe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge