Masteria, Game Board yang Santai & Penuh Mesej Khas Buat Ahli Shaklee!

Assalamualaikum semua 😉 Dah lama nak cerita tentang Masteria ni. Haaa..tau tak apa tu Masteria? Korang mesti pernah dengar Jutaria, Saidina, atau permainan yang seangkatan dengannya. Waktu kecik2 dulu selalu main hehe..Kali ni, wujud pula game board MASTERIA. Konsep yang sama, permainan ala-ala duit kertas, ada aset dan sebagainya tapi uniknya Masteria ni ianya dicipta khas untuk Shaklee Independent Distributor! Haaa..special tau.

Best Ke Masteria Ni?

Kalau nak tau best ke tak..korang kena cuba main sendiri. Lepas tu..cuba perhatikan semua peserta yang main dengan korang tu Hehhee.. Tak caya? Meh tengok!

masteria supermom 2

masteria supermom

masteria supermom3

masteria supermom 4Haaa..memang gelak sakan happening habislah kalau main game ni. Sebabnya, mesej yang disampaikan tu memang kena sangat dengan realiti sebenar macam mana nak buat bisnes Shaklee ni. Dari segi untung rugi, aset, nak train downline, nak buat sales..semua lah..pendek kata bila main game ni..orang yang tak tahu apa-apa langsung tentang bisnes Shaklee pun boleh imagine dan tahu apa yang dia perlu buat kalau nak berjaya dalam bisnes Shaklee. Belajar sambil bermain dengan game yang santai tapi menyeronokkan. Korang bleh tengok video kat bawah ni kalau nak tau apa yang best dan menariknya game board Masteria ni sebab ramai yang langsung tak ragu-ragu untuk terus miliki game board ni selepas main walaupun baru sekali main! Hehehe..Selamat Menonton! 😉

 

2 thoughts on “Masteria, Game Board yang Santai & Penuh Mesej Khas Buat Ahli Shaklee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge