Category Archives: Blog Challenge

5 Blog paling best yang saya suka singgah! ;)

Dari zaman dulu lagi..saya memang suka blogging dan juga blogwalking. Dari satu blog ke satu blog..khusyuk baca coretan penulis blog terutamanya bila mereka post entry tentang parenting, babywearing dan juga breastfeeding. Oh..nampak sangat ke mak-mak kan..kan? hehe..rosak tatabahasa! 🙂 Actually memang saya mula menulis blog dan entry pertama saya waktu saya sedang mengandung anak sulong! Hehhe..so no wonder lah kan? Waktu tu semua info di hujung jari jelah..google sana sini cari maklumat yang berkenaan tentang baby dalam kandungan dan juga persiapan untuk menjadi ibu bapa 🙂

Dan..di sini saya kongsikan 5 blog yang menjadi favourite saya dari dulu hingga kini. Actually, banyak lagi yang saya suka..tapi saje nak listkan 5 je sebab banyak sangat! hahaha..

  1. MySuperkids.net
  2. Miakididdles
  3. Chef Hanieliza
  4. Sarakids
  5. Luna Family

Saya memang suka baca blog mereka dari dulu lagi. Lepas tu dah lama tak blogwalking..Waktu tu saya belum pun berkecimpung dalam bisnes Shaklee ni…rasanya makan vitamin pun tak. Tapi lepas saya dah buat bisnes..Dalam tak sedar rupa-rupanya mereka pun berkongsi di bawah payung leader yang sama. Aduhaii..keciknye dunia kan? hehe..siap owner salah seorang blog yang tersenarai tu adalah ‘nenda’ saya dalam bisnes Shaklee..hahhaa..siapa lagi kalau bukan Master Lyna Noh. lucu sungguh! siap bila tau tu…oooooooOOOOooo! 

So..apa pula blog kegemaran korang? Meh la share dengan saya 😉