Category Archives: Kulit cantik dengan ESP

Testimoni ESP ~ kulit semakin cantik, badan lebih bertenaga & tiada lagi masalah sembelit

Salah satu perkara yang buat saya tak jemu2 berkongsi kebaikan vitamin Shaklee ni bila dapat bantu ramai orang untuk lebih sihat, lebih gembira dan lebih bahagia..Salah satu hot product Shaklee iaitu Energizing Soy Protein atau nama barunya Soy Protein Isolate Powder ni dah banyak membantu ibu-ibu menyusu merealisasikan harapan untuk menyusukan anak di samping dapat manfaat kesihatan yang lain. Saya nak share testimoni daripada pelanggan tetap ESP iaitu kak Fizah 🙂

K.Fizah ni mula makan vitamin Shaklee waktu dalam pantang..kemudian konsisten dengan ESP ni. Seronok saya dengar sebab katanya dulu anak-anak beliau dapat menyusu sekejap je..Alhamdulillah..rezeki baby kali ni dapat menyusu sampai sekarang..dah setahun pun usia si comel Fikah 🙂 bila mak yang makan shaklee..anak pun turut dapat kesannya. Memang kesian saya tengok awal2 dulu ekzema teruk dekat muka baby. Bukan kulit baby je dah ok..kulit mamanye pun makin comey! Katanya..badan rasa lebih bertenaga bila minum ESP ni..kalau tak minum..rasa lemah dan lesu je..Jangan kata orang yang kerja je penat tau..Walaupun surirumah..tapi nak uruskan anak-anak yang dah sekolah lagi..nak uruskan rumah lagi..semua tu perlukan tenaga tau..kalau tak kena gaya..memang boleh flat! 

  1. Antara kebaikan dan manfaat yang K.Fizah ni dapat bila konsisten makan ESP ialah :-
  2. Dengan mengamalkan konsep asas dalam penyusuan, ESP dapat membantu menjayakan perjalanan penyusuan anak beliau sehingga sekarang. 
  3. Sistem penghadaman lebih lancar, membantu mengatasi masalah sembelit yang dihadapi
  4. Badan lebih bertenaga untuk menjalankan aktiviti harian.
  5. Kulit bertambah cantik..memang personally saya jumpa dengan beliau pun..kulit akak ni memang nampak semakin cantik.
  6. Masalah ekzema yang dialami oleh baby Afikah semakin berkurangan…kulit pun dah makin comel 🙂

pulihkan ekzema

 

Memang tak rugi amalkan ESP ni sebab banyak sangat manfaat kesihatan dan kecantikan yang korang bleh dapat. 🙂 Berminat nak cuba juga, contactlah saya ye…atau boleh juga order sendiri dengan klik gambar di bawah ni je 🙂

OrderNow

 

Untuk makluman, bulan ni (OKTOBER 2014)..ada promosi untuk ESP tau. Kalau grab offer ni..anda layak :

  • Beli 6 tin, PERCUMA 1 tin bernilai RM150
  • Mendapat keahlian PERCUMA bernilai RM65
  • Mendapat cash bonus sebanyak RM3x (akan dimasukkan next month terus ke dalam akaun anda)

So, pakat-pakatlah dengan kawan or family ye..lepas tu contact saya kalau nak beli promo ni. Jangan klik link kat atas tu pula ye. 😉