Category Archives: Ruam Hilang dengan Herbal Blend

Cara Atasi Ruam Supaya Cepat Hilang

Hampir setiap hari saya dihubungi oleh parents, kata mereka bayi kena ruam teruk. Dah letak krim yang klinik bagi tapi ruam still tak hilang. Mungkin apa yang saya akan kongsikan ini dapat bantu anda bagaimana cara atasi ruam dengan cepat dan selamat. Ada juga kulit jadi makin sensitif. Anak saya pun pernah kena ruam teruk di leher dan semua pelipat kaki, tangan waktu usia dia 10 hari dan Alhamdulillah selepas seminggu sembuh sepenuhnya. 

Minggu lepas saya dihubungi oleh Pn.Maitrie, dari Kelantan. Beliau menceritakan keadaan bayi yang mengalami ruam di muka, tangan dan juga kaki. Pastinya tak selesa buat si kecil tapi baby mana boleh cakap lagi. Paling tidak pun merengek jelah kan. Kebanyakan krim sapu untuk atasi ruam ni ada bahan yang boleh memudaratkan kulit kita untuk jangka masa panjang iaitu steroid.

Since anak saya pun pernah kena ruam ni, saya terus cadangkan pada beliau untuk cuba Krim Herbal Blend. Ibu tak perlu risau sebab kandungan dalam krim ni diekstrak dari tumbuhan semulajadi. Tiada steroid, tiada paraben dan bahan lain yang boleh memberi kesan sampingan pada kulit.

Selepas seminggu, beliau menghubungi saya dan beritahu yang ruam anaknya dah makin hilang. Alhamdulillah, syukur dapat lagi bantu seorang bayi untuk membesar dengan lebih sihat dan selesa. Lihat saje lah gambar di bawah. Terima kasih pada Pn.Maitrie kerana sudi berkongsi testimoni hebat ni 🙂
image

Di bawah pula adalah perbualan antara saya dengan Pn.Maitrie.
image

Mungkin ramai lagi yang sedang mengalami masalah yang sama. Bukan apa, kalau ada alternatif yang lebih selamat, why not kita cuba dulu kan? Dah ramai ibu bapa yang dah cuba krim ni dan Alhamdulillah mereka gembira dengan kesannya. Anda boleh lihat testimoni pengguna herbal blend lain di sini. Jika berminat, boleh hubungi saya terus melalui sms/whatsapp 013 939 5771.

Istimewa untuk pengguna DEBIT CARD atau CREDIT CARD, anda boleh order sendiri melalui link di bawah. Klik jer untuk order k 🙂

OrderNow