DAFTAR AHLI

Jika anda pengguna tegar Shaklee..saya cadangkan untuk anda menjadi ahli kerana terdapat pelbagai benefit yang bakal anda nikmati selain dari dapat membuat pembelian dengan harga ahli. Anda tak perlu buat apa-apa jika hanya nak makan untuk diri sendiri (Boleh dapatkan ID daripada saya untuk menjadi sponsor anda). Jika berminat untuk bersama-sama kami di Group Jutawan, saya amat alu-alukan kedatangan anda. Bersama-sama kami, anda tidak akan ketinggalan. Anda akan sentiasa dibantu dan disokong oleh support group yang cukup hebat, penuh motivasi dan berwawasan 😉 Believe Me!! Tak perlu risau susah nak dapatkan nasihat or whatever daripada saya as your Mama, nanny..onyang..dan semua keluarga Jutawan 🙂 Yang jauh boleh online coaching..yang dekat boleh jumpa face to face..Pendek kata…anda akan bersama2 kami bergelar Jutawan Muslimah..Insya Allah. Lihat sahaja gambar2 di bawah ni..

With onyang saya, Master Shareeza a.k.a MamaFaiz si kelip-kelip 😉

With my Mommy…Master Hadhatina..Insya Alllah.. 🙂

Kelas SEO anjuran Master Lyna Noh..Nanny saya 😉

Kelas kami pun santai..boleh bawak anak2..

So takde istilah join MLM tak cukup masa untuk family..tak perlu pergi kelas sampai kul 1-2 pagi..tapi suami/isteri dan anak2 ditinggakan. Semuanya kami angkut 🙂 Itulah keistimewaan keluarga kami 🙂 .. Anak2 dan suami adalah tulang belakang bagi kami.

Ni alang2 pergi amik stok kat HQ..so kita buat kelas sekejap kat situ gak 🙂

Jadi..untuk yang ingin mengubah nasib keluarga..dan juga memperbaiki taraf hidup..dan ada juga yang bercita2 untuk jadi Work At Home Mom (WAHM)…Dan..mommy saya, nanny dan onyang saya..semuanya Full Time Working Mom (FTWM)..dan sekarang..sangat bahagia dengan family masing2 di samping dapat income 5-6 angka..Alhamdulillah..Jom jadi ahli keluarga kami. Menjana pendapatan 4-5-6 angka dari rumah sahaja..semuanya tak mustahil..Tiada istilah upline lagi banyak dapat dari downline..No..no..no..Semuanya ADIL..siapa yang rajin dan berusaha..dia yang akan dapat lebih.

Akhir kata..

Untuk menjadi ahli, anda perlu membuat pendaftaran sebanyak RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda.

Atau

Anda membuat pembelian full pack dalam lingkungan RM650 (melebihi 200 point) untuk mendapat keahlian percuma.

Ni semua cicit dan piut miut Master Shareeza yang hadir semasa celebration beliau 🙂

Jika berminat, sila hubungi saya untuk maklumat lanjut.

Email : tgmuzlina@gmail.com
SMS/WhatsApp : 013-9395771 (MuzZ)
Facebook Fanpage :
 Mama2R 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge