Tag Archives: Faizworld Training Centre

Faizworld Training Centre yang Selesa dan Best!

Alhamdulillah, minggu lepas berkesempatan menghadiri satu lagi majlis ilmu yang dianjurkan oleh sideline kami iaitu Cik Pau dan Cik Lee dari Kumpulan Jutawan bertempat di Faizworld Training Center, Paragon Point, Bangi. Ini pun salah satu kelebihan jadi ahli Shaklee jika anda sertai kami. Sempat juga saya serap ilmu tentang offline marketing, bagaimana ingin mengembangkan empayar bisnes Shaklee dan bagaimana nak praktikkan 5 lampu ajaib. Haaa…ada lampu aladin gitu! 

Alhamdulillah saya cukup bertuah berada dalam group Jutawan. Saya tak pernah jumpa lagi dalam mana-mana MLM yang boleh bawa sekali suami dan anak-anak setiap kali waktu training ataupun menghadiri event. Tapi dengan Shaklee, pemandangan yang biasa kalau lihat anak-anak riuh bermain sambil mak-mak duk fokus training. Itulah yang menyebabkan saya jatuh cinta dengan bisnes Shaklee ni 🙂

Mula-mula jejak kaki di Faizworld Training Centre ni, Masya Allah..cukup kagum dengan ciri-ciri bilik training yang sangat kemas, cantik dan selesa untuk kami yang bawa kids skali ni. Pendek kata kalau anda sedang mencari training centre yang mesra kids.. saya memang recommend tempat ni. Antara kemudahan yang disediakan :

  1. meja, kerusi,
  2. PC(1)
  3. projector,
  4. wifi,
  5. PA System(include mic)
  6. flip  chart,
  7. writing materials,
  8. surau,
  9. kids/nursery room,
  10. toilet,
  11. pantry,
  12. waiting lounge,
  13. FREE tester utk produk shaklee

Training CentrePaling best kalau nak sewa tempat ni, boleh dapat special rate. Ekslusif tau hanya untuk kami susur galur Jutawan…hehe..Kalau orang luar sewa pun boleh tapi tak dapatlah special rate tu..dengan segala kemudahan yang ada, saya rasa harga dak cukup murah kalau compare dengan training centre lain. 

Sewa Faizworld Training Center

Harga Promosi untuk 3 bulan pertama

 Jadi, kalau korang nak sewa, silalah berhubung secara terus dengan training_course@faizworld.com atau contact je 016-3224122