Tag Archives: Kelebihan jadi ahli shaklee

Kelas Supercomeback #4 di Universiti Multimedia Melaka

Alhamdulillah, minggu lepas kami hadir ke kelas Supercomeback di Universiti Multimedia Melaka. Macam biasalah kami, alang-alang pergi kelas..terus bercuti-cuti skali hehe..duk hotel budget je pun. Semalam adalah official class yang terakhir bagi program inisiatif Supercomeback. Ini jugalah salah satu kelebihan jadi ahli shaklee di bawah susur galur kami. Sentiasa ada aktiviti yang dapat memberi manfaat pada  Kelas tak terhenti setakat ni je tau..tapi inilah kick start untuk kami anjurkan kelas-kelas kami sendiri nanti. 

Hajat di hati nak juga meronda di sekitar universiti tersebut..dah alang-alang sampai kat universiti multimedia kan, kenalah dengan bidang saya sebagai tenaga pengajar multimedia ni. Tapi, tak sempat nak ronda pun sebab masing-masing dah kepenatan..

kelebihan jadi ahli shaklee dalam group kami

Seronok sangat dapat jumpa rakan-rakan seperjuangan yang merangkap adik beradik supermom dan anak-beranak susur galur supermom. 🙂 Indahnya ukhuwah tu, bila bertemu..masing-masing dah macam kenal lama kan..heehe..Banyak ilmu yang kami belajar, berkongsi dan of course akan kami share pada anak cucu cicit susur galur kami iaitu M2R pula. 

Mentor kesayangan kami Master Hadhatina dan suami, Master Kamarul pun turun padang tau. Haaa..kalau nak tau merekalah pengasas YouRSupermom. Tengok jelah ahli-ahlinya..memang supermom! dibantu oleh tulang belakang yang kuat, Superdad ;p Dalam kelas ni, kak Yusnita Md Deris berkongsi ilmu tentang macam mana nak hilangkan sakit kepala (migraine). Beliau yang dulunya kerap sangat kena migraine tapi sekarang dah boleh kira dengan jari. Ada juga sharing special daripada abang aji kita, tips nak pikat suami. 🙂 Dalam kesibukan berbisnes, suami pun jangan dilupa. 

kelebihan jadi ahli shaklee dalam group saya

Am berkenalan dengan Areefa 🙂

nak jadi ahli shaklee

Mak-mak walaupun sibuk dengan kelas tapi anak-anak tetap jadi keutamaan

pengedar shaklee kuala langat

Sambil jaga anak-anak pun boleh sembang dengan kawan 🙂

Inilah kelas terakhir dalam Program Supercomeback..tapi, bukan bermakna kelas-kelas offline berakhir di sini. Insya Allah..lebih banyak lagi kelas yang menyusul dan akan dianjurkan oleh kami. Bila dah jadi leader, kena lah buat kelas sendiri kan 🙂 Okey, semoga berjumpa lagi di lain masa!

Faizworld Training Centre yang Selesa dan Best!

Alhamdulillah, minggu lepas berkesempatan menghadiri satu lagi majlis ilmu yang dianjurkan oleh sideline kami iaitu Cik Pau dan Cik Lee dari Kumpulan Jutawan bertempat di Faizworld Training Center, Paragon Point, Bangi. Ini pun salah satu kelebihan jadi ahli Shaklee jika anda sertai kami. Sempat juga saya serap ilmu tentang offline marketing, bagaimana ingin mengembangkan empayar bisnes Shaklee dan bagaimana nak praktikkan 5 lampu ajaib. Haaa…ada lampu aladin gitu! 

Alhamdulillah saya cukup bertuah berada dalam group Jutawan. Saya tak pernah jumpa lagi dalam mana-mana MLM yang boleh bawa sekali suami dan anak-anak setiap kali waktu training ataupun menghadiri event. Tapi dengan Shaklee, pemandangan yang biasa kalau lihat anak-anak riuh bermain sambil mak-mak duk fokus training. Itulah yang menyebabkan saya jatuh cinta dengan bisnes Shaklee ni 🙂

Mula-mula jejak kaki di Faizworld Training Centre ni, Masya Allah..cukup kagum dengan ciri-ciri bilik training yang sangat kemas, cantik dan selesa untuk kami yang bawa kids skali ni. Pendek kata kalau anda sedang mencari training centre yang mesra kids.. saya memang recommend tempat ni. Antara kemudahan yang disediakan :

  1. meja, kerusi,
  2. PC(1)
  3. projector,
  4. wifi,
  5. PA System(include mic)
  6. flip  chart,
  7. writing materials,
  8. surau,
  9. kids/nursery room,
  10. toilet,
  11. pantry,
  12. waiting lounge,
  13. FREE tester utk produk shaklee

Training CentrePaling best kalau nak sewa tempat ni, boleh dapat special rate. Ekslusif tau hanya untuk kami susur galur Jutawan…hehe..Kalau orang luar sewa pun boleh tapi tak dapatlah special rate tu..dengan segala kemudahan yang ada, saya rasa harga dak cukup murah kalau compare dengan training centre lain. 

Sewa Faizworld Training Center

Harga Promosi untuk 3 bulan pertama

 Jadi, kalau korang nak sewa, silalah berhubung secara terus dengan training_course@faizworld.com atau contact je 016-3224122