Tag Archives: kulit tegang

[Testimonial Collagen Powder] Wajah kelihatan lebih muda hanya selepas 1 kotak kolagen

Bila cerita tentang kolagen..banyak sangat dijual kat pasaran. Macam-macam jenis kolagen yang ada. Tapi, betul ke kolagen yang dijual tu benar-benar berkesan? Berapa banyak kandungan kolagen yang ada dalam sesuatu produk? Dengan Shaklee Collagen Powder, anda tak perlu risau sebab Shaklee sentiasa keluarkan produk yang terbaik! Anda boleh baca sendiri KEISTIMEWAAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER yang pastinya membuatkan si pengamalnya sangat berpuas hati dengan hasilnya.

Kali ni saya nak share gambar seorang pengguna kolagen Shaklee ni. Cuba korang lihat perbezaan gambar sebelum dan selepas ambil kolagen ni. Nampak ketara sangat kan? Kulit nampak kemerahan dan makin berseri-seri dan makin tegang. Ini baru kesan selepas minum 15 sachet kolagen! Kalau dah 3 kotak..confirm hasilnya lagi mantop!  Oh ya, dalam 1 kotak kolagen ada 15 sachet tau.

kesan collagen

Apa yang specialnya lagi tentang kolagen Shaklee ni, 1 sachet tu bleh buat minum atau pun buat masker. Tips paling mudah kalau nak dapat hasil yang cepat..korang amik 1 sachet then minum 80%..lagi balance 20% tu korang buat masker. Kalau rajin buat tiap-tiap hari..insya Allah..korang akan nampak bezanya 🙂 Sebenarnya banyak lagi tau khasiat kolagen ni kalau diamalkan, bukan stakat cantik je tapi untuk kesihatan sendi..sebab tu ada yang makcik pakcik yang minum kolagen ni..mereka kata dah tak sakit nak bergerak. 🙂

Berapa harga sekotak kolagen?

Kalau harga biasa, RM298 sekotak. Tapi sempena promosi ni, korang boleh dapat percuma sekotak kalau beli 6 kotak. Haa..pakat-pakatlah dengan kawan-kawan tu cuba sekotak sorang dulu 🙂 Oh ya…satu lagi, korang boleh jadi ahli Shaklee secara percuma tau kalau beli 3 kotak collagen powder ni. Of course lah sah-sah dapat beli dengan harga ahli 🙂 Banyak jimat tu!

So, kalau berminat nak jadi ahli dan nak order, boleh terus hubungi saya di 0139395771 melalui SMS/Whatsapp..

OrderNow

Lagi testimonial Shaklee Collagen Powder (SCP)

Siapa yang dah pernah gunakan Shaklee Collagen Powder (SCP) pasti teruja dengan hasilnya…Ada pengguna yang dah cuba Shaklee Collagen Powder dan menunjukkan kesan positif seawal 7 hari..

Alhamdulillah..semuanya dengan izin Allah s.w.t ^___^
selepas konsisten ambik Collagen Powder Shaklee selama 7 hari, kulit sy yg hodoh tu dah licin….. cuma kesan parut still ada laahh… yelaaa kan, Shaklee sendiri pun dah inform awal2, utk dapatkan kesan yg terbaik, kena amalkan Collagen Powder selama 8 minggu….

tapi kalo dah 7 hari guna, resultnya sangat2 hebat, apatah lagi 8 minggu.. mesti kulit lagi cantik & gebussssssss gitewwww……

Baca cerita lanjut Pn.Masyitah di blog beliau.

Kalau yang rajin buat masker SCP ni..effectnya anda boleh rasa kesan yang sangat cepat..Kulit jadi lebih lembut dan moist.

Apapun..Shaklee RSS Collagen ni memang terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. It’s proven with clinical studies okey..Selepas penggunaan 8 minggu, keputusan menunjukkan kulit lebih baik secara menyeluruh.

  • Meningkatkan Kelembapan Kulit ~ 90%
  • Mengurangkan Kekasaran dan Kekeringan ~ 75%
  • Meningkat dalam Penampilan Keseluruhan ~ 71%
  • Meningkatkan Kelembutan dan Kelicinan ~ 69%
  • Meningkatkan Pemakaian Kekal Mekap ~ 60%
  • Meningkatkan Keanjalan, Ketegangan dan Elastisiti ~ 55%
  • Meningkatkan Ketebalan Rambut ~ 54%
  • Meningkatkan Keserian, Tona dan Warna Kulit ~ 50%
  • Mengurangkan Garis-garis Halus dan Kedut-Kedutan ~ 18%

Info lanjut anda boleh lihat di sini yer >> Shaklee Collagen Powder.

Kenapa effect yang dapat dirasai bagi mereka yang consume Shaklee Collagen Powder ni sangat cepat?? Ini adalah kerana jisim molekulnya yang sangat ringan iaitu 1000 dalton dan kandungan Lactobacillus acidophilus yang membantu penyerapan KOLAGEN dalam tubuh serta merta. 

Rata-rata pengguna SCP termasuk la saya kan sangat teruja dengan effect yang dapat dirasakan antara 7 hari hingga 14 hari

  1. Kulit lebih licin dan lembut.
  2. Kecerahan kulit lebih terserlah
  3. Ade perubahan positif pada kulit-kulit sensitif dan kasar, lembut dan lebih cerah.
  4. Complexion kulit lebih rata dan lebih glowing

Meh kita tengok testimonial bergambar lak..Credit untuk Aula for this great testimonial 😉

Kesan Pengambilan Shaklee Collagen Powder selepas 2 minggu

Selepas pengambilan Shaklee Collagen Powder selama 7 hari

Lagi testimonial anda boleh KLIK DI SINI.

Macam mana?? Bagi yang nak cuba..boleh order sahaja dengan klik link di bawah. Pembayaran melalui kad debit atau kad kredit sahaja.

OrderNow

Jika anda ingin membuat pembayaran melalui cash/bank transfer, sila hubungi saya di 013 939 5771 (wassap/sms) atau email jek tgmuzlina@gmail.com. Sebarang info dan updates saya akan kongsikan di facebook fanpage saya http://www.facebook.com/Mama2R ….Jangan lupa klik ‘LIKE’ untuk follow yer..