Tag Archives: ovarian cyst

[Testimonial] Bagaimana Shaklee membantu mereka untuk Hamil & Kecutkan Cyst

Banyak feedback positif dan juga testimonial yang saya terima daripada pengguna Shaklee. Ada yang dulunya anti-supplement tapi sekarang dah jadi pengguna tegar macam saya 😉 hehhe…saya bukan anti-supplement..tapi liat nak makan segala jenis tok nenek ubat/tablet! Tapi bila menyedari yang badan saya memang sangat perlukan supplement..sebab tulah sanggup telan jugak ;p Kalau tak disebabkan badan dah letih, penat, cramp sana sini, pening sebab kurang darah dan sebagainya..jangan harap! Itulah lumrah manusia..dah terhantuk baru tergadah..eh..betul ke peribahasa?? Hahhaha..Now, saya memang amalkan supplement Shaklee ni untuk kesihatan saya dan juga family.

Kali ni saya nak share pengalaman dan juga testimoni pelanggan yang ada masalah dalam kesuburan. Ada di antara mereka yang dah pun berjaya hamil.

Testimonial Kesuburan (Trying to Conceive) – Pn. Liza

4 tahun berkahwin tapi belum ada rezeki untuk mengnadung. Alhamdulillah setelah amalkan GLA, B Complex dan Alfalfa, beliau disahkan mengandung.

testimoni shaklee

Testimoni Kesuburan (Trying to Conceive)  – Pn. Marimar

Hi Dearies,
Saja nk share testimoni kt sini… Saya berkahwin hampir setahun…. saya mula ambil produk shaklee utk kecantikan kulit bermula april tahun lepas.. selepas saya berkahwin saya ambil ESP, vitamin E & Shaklee Collagen.. ada juga ambil GLA Complex utk period saya…. sejak berkahwin saya dan suami memang selalu je travel… kadang2 atas urusan kerja… kadang2 jalan2 je… Belum terfikir nak ada baby.. walaupun kami x pernah merancang.. mungkin belum ada rezeki.. 

Tapi.. lepas tengok kawan2 yang baru je kawin… terus je preggy.. membuatkan saya mula merasa yang saya pun teringin utk mengandung. Memang tak nak tunggu lagi… April lepas…saya contact ibu saudara saya merangkap shaklee distributor.. dia cadangkan saya ambil vitalea, b complex dan vitamin C di samping meneruskan GLA complex… untuk suami ambil vitamin E & Zinc utk kesuburan lelaki…

Harini, sudah 1mnggu period saya lewat… tekak mula rasa mual, pinggang rasa lenguh2… saya rasa pelik.. pagi tadi… sebelum mandi… saya terdetik utk cuba buat upt… memang ada je simpan dalam laci, since saya ni memang bekerja di hospital. Lepas saya titikkan urine pada alat tu… saya biarkan je.. dan pergi mandi…. lepas dh siap mandi… saya lihat sekali imbas je alat tu..saya terkejut sbb ‘positive’ saya terus kejutkn suami saya…die sangat teruja..tak tau nak cakap apa…smpai je di tempat kerja..saya recheck,but still same ‘positive’…. Then saya ke gyne dctor utk scan.. alhamdulillah… janin sudah terbentuk dan berkeadaan amat baik di dalam rahim saya… 

Alhamdulillah sekali lagi…. saya hamil selepas 2 bulan selepas mengamalkan set kesuburan Shaklee utk suami & isteri… kawan2 yang sedang mencuba jangan berputus asa ya… lambat atau cepat itu semua atas rezeki masing2.. yang penting Usaha..

Testimoni Kesuburan (Masalah Cyst)

Beliau pula mengamalkan pengambilan GLA Complex. Dengan izin Allah s.w.t, cyst yang bersaiz 4++ cm mengecut kepada 3.6 cm selepas 2 bulan sekaligus mengelakkan diri beliau dari dibedah.

GLA dan cyst

 

Lagi testimoni dari Pn. Dila Roslan yang pernah mengalami ovarian cyst.GLA dan cyst (2)

Anda boleh baca sendiri cerita lanjut mengenai beliau menghadapi dilema di mana doktor mencadangkan agar beliau dibedah tapi akhirnya tak jadi dibedah selepas konsisten mengamalkan supplement shaklee.

Jika anda juga mengalami situasi yang sama, hubungi saya untuk mengetahui supplement mana yang terbaik untuk anda yang mungkin dapat membantu anda. Insya Allah.

Baca info lanjut..

Bagaimana GLA membantu anda untuk cepat hamil