Tag Archives: Vivix

Vivix serlahkan keremajaan anda..25 tahun LEBIH MUDA!

FEEL 25 YEARS YOUNGER…LIVE 25 YEARS LONGER! Itulah tagline yang mampu menunjukkan kehebatan VIVIX! Bukan overclaim! Of course..siapa kita untuk menentukan boleh hidup lebih lama 25 tahun jika dah termaktub ajal tiba lebih awal bukan?  Ajal maut tu rahsia Allah s.w.t yang tidak akan mampu kita rungkaikan sampai bila-bila. Persoalannya..andaikata kita diberi usia yang panjang…mampukah kita survive dengan badan yang sihat? Ya! Tua dengan sihat..itulah yang kita mahukan..Berapa umur anda sekarang? Saya sendiri baru berusia lewat 20-an..dan tak nafikan lifestyle yang tidak berapa sihat buat energy yang ada kadangkala mengalahkan orang yang lebih berusia! Hehehe..Pasti saya taknak dibelenggu rasa sakit badan dan lemau macam dah tua benor je! Salah satu sebab saya mula konsisten amalkan vivix.

Kenapa vivix?

Salah satu sebab utama kerana vivix mampu melindungi sel memperbaiki sel hingga ke peringkat DNA! Persekitaran kita sekarang yang terdedah kepada sinar uv yang berbahaya, pencemaran udara, pemakanan yang tidak sihat dan sebagainya mempercepatkan lagi proses kerosakan sel dalam badan. Proses penuaan sel bukan disebabkan oleh faktor luaran sahaja tapi juga dalaman seperti faktor genetik dan hasil metabolik seperti stress oksidatif.

Oxidative stress is caused by an imbalance between the production of reactive oxygen and a biological system’s ability to readily detoxify the reactive intermediates or easily repair the resulting damage.

RESVERATROL..antioksidan hebat yang terbukti dapat melambatkan proses penuaan di peringkat sel. Cuba lihat gambar di bawah apa yang Resveratrol mampu lakukan!

khasiat resveratrol

Anda percaya dengan kehebatan RESVERATROL? Kini, Shaklee muncul dengan produk yang 10 KALI LEBIH HEBAT daripada Resveratrol iaitu VIVIX yang mengandungi campuran botanikal unik yang terdiri daripada Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, Elderberry Eropah dan lobak ungu yang kaya dengan polifenol tumbuh-tumbuhan.

Polifenol merupakan sebatian tumbuhan yang mempunyai khasiat antioksidan tertinggi terhadap kesan penuaan sel. Kajian menyarankan pengambilan diet dalam tumbuhan polifenol kerana ianya mampu memberi perlindungan terhadap penyakit akibat daripada kesan penuaan seperti penyakit jantung, diabetes dan penyakit-penyakit saraf (neurodegenerative). 

Kali ni saya taknak cerita panjang mengenai fakta vivix. Anda boleh baca maklumat lanjut mengenai vivix.

Apa itu VIVIX?

Kehebatan vivix juga ada dipaparkan di dalam akhbar seperti Utusan Malaysia dan Metro.

Di kala pesakit-pesakit kanser, SLE, diebetes, strok dan penyakit kronik yang lain sedang bertarung nyawa untuk terus hidup, vivix mampu memberikan sinar harapan kepada mereka dan dengan izin Allah s.w.t ramai yang dah pun sembuh sepenuhnya. Alhamdulillah.

Cuba lihat..betapa gembiranya dan sihatnya Master Law Chu Hian yang dulunya penghidap kanser. Beliau adalah cancer survivor dan bekas pengacara NTV7. Saya sendiri tergamam bila beliau umumkan usia beliau yang telah pun mencecah 50 tahun waktu di National Conference Shaklee bulan Jun yang lepas. Berapa kali saya tanya husband..betul ke?? Takut saya tersalah dengar! Memang tak sangka dengan badan yang fit, begitu bertenaga dan awet muda! Anda lihat dan nilaikan sendiri.

Penghidap kanser

 

testimoni vivix

Mungkin anda lebih familiar dengan gambar beliau pada tahun 2002 di kaca televisyen 🙂 Gambar di bawah membuktikan tagline VIVIX adalah TEPAT sekali!Master Law Chu Hian dan vivix

 

Anda mahu juga rasa sihat dan bertenaga? Rebut peluang untuk cuba vivix bulan ini pada harga promosi! Ya..hanya bulan ini sahaja yer..Anda mampu jimat lebih dari RM100! Hubungi saya sekarang untuk harga promosi.

Beli 2 botol vivix..anda LAYAK untuk mendapatkan KEAHLIAN SHAKLEE PERCUMA! (Worth RM65)

OrderNow

 

Vivix in Media ~ Ketahui khasiat Vivix

Anda dah tau apa tu vivix kan?? Untuk yang masih belum tau..boleh baca di SINI yer..

Maklumat mengenai produk VIVIX ni juga ada disiarkan dalam Utusan Malaysia dalam ruangan Mega Fokus..dan juga Harian Metro. Klik gambar untuk lihat lebih jelas yer.

Powerful Results to Slow Aging at the Cellular Level!!!
———————————————————————-
Pelbagai kajian makmal dan juga kajian serta ujian klinikal membuktikan kandungan di dalam VIVIX melambatkan proses penuaan sel melalui 4 cara berikut:

  1. Mempertahankan sel (Improve cell defense)
  2. Memberi tenaga kepada sel (Increase cell energy)
  3. Memperbaiki sel (Promote cell repair)
  4. Meningkatkan prestasi sel (Optimize cell performance)
Dengan hanya 1 sudu teh setiap hari, tahap kesihatan anda akan meningkat hari ke hari..
Insya Allah..Harga Pasaran RM475. Jadi, saya sangat galakkan anda jadi ahli untuk lebih jimat.

 

Hubungi 
Tg Muzlina | Mama2R
♥ Shaklee ID : 866443
♥ Contact No | WhatsApp : 013 939 5771
♥ Email : tgmuzlina@gmail.com

♥ Facebook Fanpage : http://www.facebook.com/Mama2R

VIVIX ~ Tonik Anti-Penuaan Anda

Vivix..apa tu??

Vivix™ merupakan Revolusi Terbaru dari Shaklee. Ia adalah minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Khasiat Vivix

Sumber : http://www.shaklee.com.my

Bagaimana Vivix bertindak?

Biasanya kami menyarankan sekiranya mengambil Vivix, tidak perlu mengambil suplemen lain. Ya, ini kerana harganya yang agak mahal. Namun, sebenarnya Vivix boleh diambil dengan suplemen lain, kerana ia memberi kesan sinergi bila diambil bersama-sama. Walau bagaimanapun, Vivix sahaja sudah cukup bagus untuk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.

Vivix bertindak dalam 4 cara:

1. Mempertahankan sel (Improve cell defense)

2. Memberi tenaga kepada sel (Increase cell energy)

3. Memperbaiki sel (Promote cell repair)

4. Meningkatkan prestasi sel (Optimize cell performance)

 

credit info vitaminsemulajadi

Dengan pembelian 2 botol vivix, anda layak untuk mendapatkan keahlian secara percuma!

PENTING!!!

  1. Vivix perlu disimpan dalam peti sejuk kerana penghasilannya dari bahan semulajadi memerlukan suhu rendah agar tahan lebih lama.

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Sebarang pertanyaan mengenai produk dan pesanan, hubungi saya di 013 939 5771 atau email tgmuzlina@gmail.com